Rólunk / Bemutatkozás

A „Magasépítő ’99” Építőipari, Generálkivitelező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2005 januárjában alakult. Az évek során tevékenységünk az igények és lehetőségek hatására folyamatosan bővült, így az építőipar csaknem teljes palettáját felöleli, a generál tervezéstől a fővállalkozói kivitelezésig. Ezáltal cégünk a magas-mélyépítési valamint épületgépészeti és erős-gyengeáramú munkák kivitelezését, tervezését gyakorlottan képes megoldani.

Székhelyünk Siófokon található, de tevékenységünk az ország egész területére kiterjed.

A feladatok elvégzéséhez munkatársaink tudását rendszeresen képezzük, műszaki felsőfokú végzettséggel 4 fő, technikusi képesítéssel 6 fő rendelkezik.

2013 őszén megvásároltuk a HZP Építőanyag-kereskedő Kft-t, mely 20 éve töretlenül működik Siófokon. Ez által a kivitelezéseink anyagellátásai folyamatos és biztosított valamint nem utolsó sorban, a megrendelőinknek kedvezőbb áron tudjuk a munkákat megvalósítani.

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság érdekében vállalatunk biztosította a munkavédelmi képviselő megválasztását és a szükséges tanfolyam elvégzését, munkavédelmi koordinátor alkalmazását. A kivitelezésben dolgozó minden munkavállaló rendelkezik tűzvédelmi szakvizsgával.

A társaságunk 2009. év elején megszerezte az ISO 9001:2008 szerinti minőségirányítási, 2011. évben az MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti környezetközpontú irányítási, majd 2012-ben az MSZ 28001:2008 szerinti munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszerre a tanúsítást, azóta Integrált Irányítási Rendszer alapján működünk.

Cégünk a MOL csoport minősített beszállítója.

Szervezeti felépítés

    A Cég irányítását az ügyvezető látja el, aki közvetlenül irányítja a cég műszaki és adminisztratív részlegét.
  • A műszaki részleg vezetését a főmérnök végzi, aki a projektek műszaki irányítása mellett tervezési feladatokat lát el és a integrált irányítási rendszer működtetését is végzi. A részleghez tartozó műszaki vezető a projektek előkészítésében és lebonyolításában vesz részt, a műszaki előkészítők közreműködésével.
  • A cég adminisztrációs ügyeit két fő intézi.
  • A helyszíni irányítást 5 építésvezető intézi, akik a projekt nagyságától függően vagy együtt, de részlegekre bontva, vagy külön-külön irányítják a kivitelezéseket.
  • Fizikai állományunk jellemzően a szerkezetépítési feladatok elvégzésére összeállított csapat; kőműves, burkoló, ács, lakatos alapszakmákkal. Állandó, minősített alvállalkozói körrel dolgozunk.

Célkitűzés

Az általunk végzett munka magas színvonalú, a társadalmi, környezeti és megrendelői igényeket kielégítve.
Munkatársaink szakmai tudását rendszeres képzésekkel fejlesztjük, figyelemmel kísérjük a technológiák, technológiai folyamatok fejlődését, azokat folyamatosan illesztjük be a kivitelezési tevékenységünk során. Eszközeink fejlesztésével, a tevékenységeink műszaki és gazdasági színvonalának emelésével törekszünk, a vevők megelégedettségének folyamatos növelésére.

Minőségirányítás

A Magasépítő ’99 Kft. elkötelezett a mindenkori megrendelője minőségi követelményeinek maradéktalan teljesítésére, betartva a vonatkozó összes törvényi- és szabványelőírást.
Fő célunk egy eredményesen működő, folyamatosan fejlődő integrált minőségirányítási rendszer segítségével képessé tenni társaságunkat megbízóink elvárásainak teljes körű megismerésére, kielégítésére.

 
 

Környezetvédelem

A környezetvédelemmel kapcsolatos hazai és nemzetközi követelményrendszer folyamatosan szigorúbbá válik, melynek következménye mára jelentős költségtényezővé vált.

Társaságunk tevékenysége során felelősséggel viszonyul a természeti környezethez. Részt vállal a természeti és az emberi erőforrások megóvásában. Mindennek eredményeként biztonságosan végezheti tevékenységét, javul megítélése, erősödik versenyképessége.

E célok eléréséhez nélkülözhetetlen a műszaki tudás bevonása, az innováció, munkatársak kreativitásának fejlesztése és motivációja. A megvalósítást a MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerint tanúsított környezetirányítási rendszerünk szolgálja, 2010. év eleje óta.

Munkabiztonság

Az építési – kivitelezési munka biztonságos elvégzése. Ez a saját munkavállalóink és a velünk alvállalkozói szerződést kötött cégek dolgozóinak biztonságát egyaránt jelenti.

A biztonságos és egészséges munkavégzés csak a megfelelő megelőző és előkészítő intézkedések során valósulhat meg. Az építkezéseinken dolgozó kollégáink tudják, hogy a munkabiztonsági előírások betartása nem termelést hátráltató, hanem éppen ellenkezőleg, az ő érdekükben alkalmazott intézkedések rendszere, amely a személyes és rajtuk keresztül a családjuk biztonságát is szavatolja.

A 2012-ben bevezetett és tanúsított, az MSZ 28001:2008 szerinti munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer ezen a téren a megvalósítás alapja.